Muslingefestival på Fur

Muslingefiskerne på Fur gentager succesen fra sidste år og byder på smagsprøver på spændende retter med muslinger.

Idéen er fortsat at få gjort danskerne mere interesserede i at spise muslinger – og den sag lykkedes ganske godt sidste år da muslingefestivalen blev lidt af et tilløbsstykke. Ikke desto mindre var der nok på menuen til at alle kunne smage på de friske limfjordsmuslinger, tilberedt i mange forskellige udgaver, og så endda få en pose gratis friske muslinger med hjem at arbejde videre med.

Sådan vil det også være i år, og som noget nyt bliver der sat et telt op på havnen, så man kan hygge sig indendøre i tilfælde af vejret skulle drille lidt. Der vil være mulighed for at købe lidt til at skylle efter med, underholdningen sørger Fursund Trioen i udvidet udgave for, og de har lovet at spille unplugged.

- Muslingefestivalen er arrangeret af muslingefiskerne i samarbejde med Fursund Turistforening, sparekassen og det lokale erhvervsliv, oplyser Michael Sørensen, Fuur Færgekro, på vegne af arrangørerne. Teltet på havnen er f.eks. sponsoreret af HPH Totalbyg og Gunnar Kristensen VVS. Arrangementet løber af stablen lørdag den 31. maj mellem klokken 13 og 17 – alle er velkomne.

Annonce Bladets artikelarkiv Klik her

Denne side er en del af www.SallingWeb.dk.
Mail: sallingweb@sallingweb.dk