Mød Skiveegnen på ”Ferie for alle”

Oprettet Kategorier Lokalt nytKommenter artiklen

-og få inspiration til oplevelser og aktiviteter for alle sanser

Sidst i februar åbner messen ”Ferie for Alle” dørene for over 60.000 gæster i MCH i Herning. Og selvfølgelig står Skiveegnens turismeaktører og Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) også klar til at give gæsterne inspiration til oplevelser og aktiviteter for alle sanser. Standens tema er “Skive – det er Rent Liv” med fokus på Limfjorden, stranden og et væld af gode madoplevelser, producenter og tilbud på overnatning.
-I i de seneste år har vi oplevet, at både danske og udenlandske turister vælger charter- og udlandsferie fra – for i stedet at tage på ferie, miniferie og udflugter i Danmark, så det er oplagt, at Skiveegnen er at finde på Danmarks største rejsemesse, lyder det fra udviklingskonsulent Janne Kragh Pedersen fra SET, der uddyber: -De fleste gæster på Skiveegnens stand søger inspiration til miniferier og endagsbesøg samt oplysninger om aktiv ferie, daseferie ved stranden, kulturelle oplevelser, lokale råvarer og overnatningsmuligheder. Af samme grund er standen primært tænkt som en inspiration til gæster fra Skive kommunes nærområde, d.v.s. Jylland og Fyn.
I år er Skiveegnens stand delt op i et fællesareal og 5 enkeltstande, der dog bliver en integreret del af den samlede stand. Skiveegnens turismeaktører står klar med et spændende program, gode tilbud, konkurrencer, smagsoplevelser og facts om store (og små)begivenheder. Ud over de 5 enkeltstande fra Fur Bryghus, Jenle, Skive Fjord Camping, Best Western Hotel Skivehus og Hotel Pinenhus, kan gæsterne bl.a. møde repræsentanter fra Spøttrup Middelalderborg, KCL/Kultur Center Limfjord, Tarok Museet og Trolderuterne – og fra SET/VisitSkive, selvfølgelig.
Janne Kragh Pedersen har, sammen med en aktiv messegruppe, koordineret Skiveegnens deltagelse på Ferie for Alle. Om den mere aktive del af messeprogrammet siger hun: – Vi har strikket et spændende program sammen, så der hver dag er noget for både børn og voksne.
Fredag spiller Bente Kure og Leif Erntsten på Danmarksscenen tre gange. Lørdag og søndag ved frokosttid er der smagsprøver på limfjordsmuslinger, som Danni Boysen fra Restaurant Fur Bryghus tilbereder på standen. Alle tre messedage kan gæsterne møde fjordvejleder Jesper Krogh Nielsen, der levende fortæller om livet i Limfjorden og troldemor Kirsten Borger fra Trolderuterne.
-Hvad med at være med i konkurrencen om et komplet morgenbord fra Thise Mejeri , der kan nydes på Ferie for Alle, spørger Janne Kragh Pedersen. SET udlodder 2 x morgenbord – i selskab med hhv Skives borgmester Peder Christian Kirkegaard og turismechef Alice Bank Danielsen. Præmien er inkl. to adgangsbilletter til Ferie for Alle samt en lækker kurv med lokale produkter og oplevelser fra Skiveegnen.
-Klik ind på visitskive.dk og læs mere om konkurrencen , lyder opfordringen fra udviklingskonsulenten, der gør opmærksom på, at sidste chance for deltagelse er 17. februar.
Skiveegnen har meget at tilbyde endags- og weekendturister og med en stor fælles stand, forventer SET og turismeaktørerne at få de optimale muligheder for at møde gæsterne og fortælle dem om de mange oplevelser og aktiviteter, der gemmer sig bag ”Skive – det er Rent Liv”.
-Vi glæder os til at møde gæsterne på stand C2590 i Danmarkshallen og håber at kunne inspirere dem til et besøg på Skiveegnen, slutter Janne Kragh Pedersen.

Lokale tilbud

Nyeste annoncer

Container

Container

400 liter

500,-

28 mar kl. 19:30

Lokalt nyt

Karolines Hus åbner påskeudstilling
Karolines Hus åbner påskeudstilling
Årets første billedskole på Skive Museum
Årets første billedskole på Skive Museum
Sæsonåbning 2024 på Museum Salling
Sæsonåbning 2024 på Museum Salling
230 til livlig generalforsamling i Fjordland
230 til livlig generalforsamling i Fjordland
”Det er så vildt, at det faktisk blev en film”
”Det er så vildt, at det faktisk blev en film”
Musiker viser filmdebut i KCS
Musiker viser filmdebut i KCS
Rekorddeltagelse til Ehandelsdagen med over 650 deltagere
Rekorddeltagelse til Ehandelsdagen med over 650 deltagere
”Forår” – Ny udstilling på Skive Museum hylder livet ved Limfjorden
”Forår” – Ny udstilling på Skive Museum hylder livet ved...