Stor lokal interesse for at se “Skatteøen”

Oprettet Kategorier Lokalt nytKommenter artiklen

En million børn og voksne i alt har set Sebastians familiemusical ”Skatteøen” siden starten for 25 år siden – og den trækker fortsat store og små til i stort tal, når den går på scenen.

Selvom det kun er seks år siden, at forestillingen spillede i Skive sidst, så er den lokale interesse for denne musical-klassiker usvækket. 850 børn og voksne har allerede købt billetter til forestillingen, der spiller i Kulturcenter Limfjord onsdag 4. februar.

Den store interesse gør forestillingen til denne teatersæsons foreløbige højdespringer med hensyn til billetsalg i Skive og Omegns Teaterkreds.
Og de mange lokale kan glæde sig, for anmeldelserne efter premieren på genopsættelsen på Folketeatret i København henter fem stjerner frem hele vejen igennem.

Anmelderne er enige om, at det, der gør forestillingen så ombejlet, er den unikke kombination af de enormt populære sange og så historiens tiltrækningskraft på både børn og voksne. Her er et rigtigt eventyr med gang i den fra start til slut og har et skønt persongalleri.

Det er igen skuespilleren Lars Bom, der har den store rolle som den etbenede sørøverkaptajn, John Silver. Han står på scenen sammen med 14 andre skuespillere og et levende orkester i en overdådig scenografi.
Der bliver ikke kun noget at se på, men også noget at lytte til, nemlig alle Sebastians store populære sange som ”Fuld af nattens stjerner”, ”Hispaniola”, ”Femten mand på en død mands kiste”, ”Ostesangen”.

Anmelderne er begejstrede over, at sangene, som næsten alle kan synge med på, i denne opsætning er blevet piftet op, så det rocker noget mere.
Handlingen foregår i 1745, da en gammel sørøver-kaptajn kommer til kroen ”Admiral Benbow”, der drives af Mrs. Hawkins. Hendes søn, Jim, finder et skattekort i kaptajnens gemmer. Kaptajn Flints gemte skat skal findes, og med doktor Livesey og godsejer Trelawney tager Jim af sted på det gode skib Hispaniola – i håb om, at de finder skatten. Men besætningen består af en flok farlige pirater, der også er på jagt efter skatten.

Måske er det på sin plads med en lille advarsel til sarte sjæle – store og små – blandt publikum: Som ved sidste opførsel af ”Skatteøen” for 6 år siden starter forestillingen med, at en kanon fyres af. Og det er HØJT!

Lokale tilbud

Nyeste annoncer

Container

Container

400 liter

500,-

28 mar kl. 19:30

Lokalt nyt

Karolines Hus åbner påskeudstilling
Karolines Hus åbner påskeudstilling
Årets første billedskole på Skive Museum
Årets første billedskole på Skive Museum
Sæsonåbning 2024 på Museum Salling
Sæsonåbning 2024 på Museum Salling
230 til livlig generalforsamling i Fjordland
230 til livlig generalforsamling i Fjordland
”Det er så vildt, at det faktisk blev en film”
”Det er så vildt, at det faktisk blev en film”
Musiker viser filmdebut i KCS
Musiker viser filmdebut i KCS
Rekorddeltagelse til Ehandelsdagen med over 650 deltagere
Rekorddeltagelse til Ehandelsdagen med over 650 deltagere
”Forår” – Ny udstilling på Skive Museum hylder livet ved Limfjorden
”Forår” – Ny udstilling på Skive Museum hylder livet ved...